Bærekraftige varmepumper for fremtiden

Entalpy AS er en ledende aktør innen innovative og bærekraftige energiløsninger. Vi leverer skreddersydde varmepumper og kjølesystemer med ekspertise innen prosjektering for boliger, næringsbygg, fiskeoppdrett og grunnkjøling. Vår dedikasjon til kvalitet og suksess har gjort oss til en pålitelig partner for våre kunder.

Entalpy AS, Vår historie og erfaring med varmepumper, Bærekraftig oppvarmingsselskap i Norge, Profesjonelle varmepumpeløsninger fra Entalpy, Varmepumpeeksperter i Stavanger-området, Vår visjon om energieffektiv oppvarming
Entalpy AS, Teamet vårt av varmepumpeteknikere og mekanikere, Kvalitetsprodukter og pålitelige varmepumpeløsninger
Entalpy AS, Vårt engasjement for reduksjon av CO2-utslipp, Entalpys bidrag til bærekraftig bygningsoppvarming
Entalpy AS, Varmepumper tilpasset norske forhold
Entalpy AS, Vårt samarbeid med B2B-sektoren og byggebransjen

Vårt oppdrag

Entalpy AS er forpliktet til å levere innovative og bærekraftige energiløsninger som gir reelle fordeler for våre kunder. Vi er stolte av våre resultater.

Vårt oppdrag er å designe og levere skreddersydde løsninger som gir effektive og miljøvennlige energialternativer for en rekke bruksområder. Vi er forpliktet til å være en pålitelig partner og lede veien mot en bærekraftig fremtid.

Med profesjonelle varmepumper og kjølesystemer
25 års erfaring
Strømforbruk enn direkte elektrisk oppvarming
78% reduksjon
Per måned av CO2-utslipp sammenlignet med diesel
18 tonn reduksjon
Entalpy AS varmepumpe, Kontakt oss for mer informasjon om våre varmepumper, Varmepumpeeksperter i Stavanger-området, Varmepumper tilpasset norske forhold, Varmepumper for boliger og næringsbygg, Varmepumper for fiskeoppdrett og grunnkjøling, Varmepumper for bærekraftig oppvarming

Jobb hos oss

Bli med i vårt dedikerte team og bidra til utviklingen av innovative løsninger basert på fornybar energi hos Entalpy AS.

Stillingsannonser

 • Rolle
  Kjøletekniker
  Beskivelse
  Erfaren, selvstendig, løsningsorientert. Kundefokusert. Konkurransedyktige betingelser. Utviklingsmuligheter. Samarbeid i et flerfaglig miljø.
  Stillingsbrøk
  Fulltid
  Lokasjon
  Stavanger
 • Rolle
  Produksjonsplanlegger
  Beskivelse
  Ansvarlig for å planlegge og optimalisere produksjonsprosessen, sikre effektiv ressursallokering og koordinering av produksjonsaktiviteter.
  Stillingsbrøk
  Fulltid
  Lokasjon
  Stavanger
 • Rolle
  Administrasjons- og logistikksjef
  Beskivelse
  Ansvarlig for å håndtere administrative og logistikkmessige oppgaver, inkludert innkjøp, lagerstyring og koordinering av transport.
  Stillingsbrøk
  Fulltid
  Lokasjon
  Stavanger

Om oss

Vi er dedikerte til vårt arbeid, og streber alltid etter å levere de beste resultatene for våre kunder.

 • Frank Utsola

  Frank Utsola

  Daglig leder

  Med en VVS-ingeniørbakgrunn og omfattende erfaring innen prosjektutvikling har Frank ekspertise til å utvikle ideer til ferdige produkter. Han er også en erfaren entreprenør og konsulent med internasjonal erfaring.

 • Svein A. Torgersen

  Svein A. Torgersen

  Teknisk leder

  Svein har en bred internasjonal erfaring og et omfattende nettverk i HVAC-bransjen. Med over 25 års erfaring med profesjonelle varmepumper og kjølesystemer. Svein sin ekspertise omfatter prosjektering av anlegg for boliger, næringsbygg, fiskeoppdrett og grunnkjøling.